Nákupný košík je prázdny.

0 položiek
Spolu:
0,00 €
Vstúpiť
0 položiek (0,00 €)
 
 
0,00 € (0 položiek) vstúpiť do košíka
Novinky a akcie e-mailom
Chcete od nás dostávať novinky priamo na váš e-mail?

Ochrana osobných údajov

Úvod Informácie Ochrana osobných údajov

Obchodná spoločnosť

 

LeaNails s.r.o.

 

zo sídlom Budyšínska 10, 83103 Bratislava

 

IČO: 44 405 251

IČ DPH: SK2022676139

 

pre predaj tovaru spoločnosti DENATO v.o.s. prostrednictvom on-line obchodu umiestneného na internetovej adrese www.denato.sk

 

 

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.denato.sk, spoločnosť LeaNails s.r.o. uchováva a spracúva osobné údaje v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov č. zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

Vaše osobné údaje sú použité na podporu zákazníckeho vzťahu medzi Vami a spoločnosťou LeaNails s.r.o.

Základným predpokladom na získanie akýchkoľvek informácií je Vaše vyjadrenie súhlasu so spracovaním osobných údajov. 

Údaje zbierame od svojich klientov viacerými spôsobmi - pri registrácii, pri prihlásení k odberu noviniek alebo pri objednávke. Ide hlavne o meno a priezvisko zákazníka, fakturačnú a dodaciu adresa, telefónny a e-mailový kontakt, príp.bankový účet. Pri každom kroku sa spoločnosť LeaNails s.r.o. riadi platnou legislatívou a všeobecnými obchodnými podmienkami.

Osobné údaje sú v prvom rade využívané

  • na elektronické vybavenie objednávky
  • realizáciu dodávky
  • zúčtovanie platieb a s tým súvisiacu komunikáciu s Vami.
  • na marketingové účely LeaNails s.r.o. 

Spoločnosť LeaNails s.r.o. sa zároveň zaväzuje, že Vaše osobné údaje nebudú vydané tretím stranám s výnimkou subdodávateľov a sprostredkovateľov, aj to len tie údaje, ktoré sú nevyhnutné pre úspešné zrealizovanie objednávky a jej dodávky.

Aktuálny zoznam týchto subjektov je nasledujúci:

  • Slovak Parcel Service, s r.o., so sídlom Senecká cesta 1, Bratislava 900 28, IČO: 31 329 217 , zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, Oddiel Sro, Vložka č. 3215/B.
  • IN TIME, s.r.o..,so sídlom Senecká cesta 1, Bratislava 900 28, IČO: 31 342 621 , zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, Oddiel: Sro, Vložka č.: Vložka číslo:  4376/B.
  • Slovenská pošta, a.s., so sídlom Partizánska cesta 9, 975 99  Banská Bystrica, IČO: 36 631 124, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, Oddiel: Sa, Vložka č.: 803/S.

Možnosti odstránenia alebo zmeny osobných údajov


Zákazníci môžu svoje osobné údaje kedykoľvek zmeniť alebo aktualizovať po prihlásení sa do svojho účtu alebo na základe písomnej žiadosti na e-mail denato@denato.sk.

Zároveň, na písomnú žiadosť zákazníka budú osobné údaje z databázy vymazané a spoločnosť LeaNails s.r.o. ich nebude ďalej spracovávať.

 

Možnosti odhlásenia zo zasielania novinkových emailov /odstránenie emailu z databázy/

 

  1. v každej novinkovej správe nájdete odkaz na zrušiť zasielania noviniek, po kliknutí na tento odkaz a potvrdení bude váš email vyradený z databázy
  2. pošlite žiadosť na email denato@denato.sk a váš email bude vyradený z databázy

Cookies

Naše webové stránky www.denato.sk používajú tzv. Cookies. Cookies sú malé textové súbory, ktoré sú uložené vo vašom počítači / zariadení a používajú sa vo vašom prehliadači s cieľom zlepšiť a zjednodušiť Vašu návštevu na www.denato.sk. Nepoužívame ich na uloženie Vašich osobných údajov a ani ich neposkytujeme tretím stranám. 


Súbory cookies môžete odmietnuť alebo v prípade potreby vymazať. Pokyny, ako to urobiť nájdete v sekcii „Pomocník“ Vášho webového prehliadača.

 

 

 
Kontakt Informácie

  denato@denato.sk 

  0911/354 986

  

         

   

Copyright 2013 - 2019 © DENATO SK